Inget blev som det skulle

Igår var det meningen att V skulle vara ledig från jobbet, är hans lediga helg. Vi skulle ha datenight för att fira vår sjätte årsdag som är på tisdag, och Benjamin skulle sova hos sin farmor. Han har ju inte sovit borta mycket alls så vi tänkte han skulle göra det lite, just in case inför BB.

Istället fick V jobba för en i personalen var sjuk. Farmorn hade också blivit sjuk med både feber och en kraftig förkylning. Så vår datenight blev helt inställd. Men dagen blev bra ändå! 
När V slutade jobbet tog han med sig B's farfar till ikea och hämtade hem vår nya tvbänk och köpte lite lördagsgott. Mat, lek och hockey på tv'n bestod resten av tiden av, ända tills B gick och la sig för då skruvades tvbänken ihop. Kom inte i säng förrän vid halv tolv, var helt död då! 
Den nya tvbänken blev jätte bra, vi köpte två stycken för den va lite för kort för vår tv. Minns inte vad den heter men den är som ett vitt plåtskåp. Lås till dörrarna och är högre upp från golvet än vår gamla så B kan inte klättra upp på den eller slå i huvudet. Iallafall inte än på ett tag. Ska visa bild när vi sålt gamla tvbänken för det är så mycket möbler där nu. 

Vi hade lekstund ute medan V & farfar var på ikea

Maya fick herrsällskap av Oliver. Båda var lika hockeyintresserade som jag är.

1
Festis

Synd att det körde ihop sig med det mesta för er. Det verkade ju i alla fall blivit bra till sist. Hoppas herrbesöket var snäll med lilla M.