Winges lekland

Vi var hemma hos familjen Winge igår. B har nog aldrig varit så ivrig på att åka nånstans. Han tycker det är kul att få "hänga med de stora killarna", Kian & Leo. Jag vet inte exakt hur gamla de är men ca 7-9 år. Och så har de lilla Noa som blir 4 år snart, han och G går för det mest bra ihop. 
B tog med sin Pokémon pärm så försvann han med de stora killarna en bra stund. När han kom tillbaks visade han stolt vilka pokemons han hade bytt till sig. 

Efter middagen gick de och papporna på en Pokémon promenad, det var nog veckans höjdpunkt för B. 
G & Noa hade en gjort en koja och åt chips i den, det slutade såklart med chips i en hela kojan (Noas säng) och halva rummet. 
Kände mig som värsta tråkiga regel-mamman då de fick göra mycket bus hos dom. Som tex äta chips i sängen (paniken på alla smulor!!) eller åka madrass-rushkana nerför trappen (utan hjälm och bubbelplast). Men mamma Jessica sa att det hör inte till vanligheterna, men de hade så roligt så att hon dammsuger gärna upp chips så länge de har kul. Väldigt fint av henne. Jag kände mig oerhört trist som mamma😂 får nog mjuka upp mig lite... 
(null)