Chillalalalala

publicerat i Benjamin, Gabriel, Livet;
Jag brukar inte klara av att ha en hel dag när jag inte gör nåt. Jag vill gärna ha ett "kvitto" av dagen. Så min plan för helgen var att få bort de sista utemöblerna, sätta upp ramarna ovanför matbordet och plocka ner studsmattan. 
I lördags gjorde vi ingenting av det. Vi gjorde absolut ingenting på hela dagen. Vi var bara hemma och strosade, med handen på hjärtat så minns jag inte sist det hände. Vi är oftast iväg på nåt, åtminstone en av oss. Men nu var alla hemma och bara njöt av varandras närvaro. Pojkarna busade med varandra, pausade för en lugn stund, fortsatte med bus, pausade osv. Så höll de på hela dan. 
(null)
(null)

På söndagen hade G fattat att det nu var vintertid och tog sovmorgon, thank yooou!! Han vaknade 7:30, så det var inge jobbigt att ställa om till 6:30. B föjade med upp då också och det visade sig att han hade feber. Vaknade med 38.3 och den gick successivt upp till 39.5, plutten... Han har sovit fram och tillbaks under dagen och haft det jätte jobbigt med huvudvärk. Lyckligtvis har ipren & alvedon funkat lite så han har kunnat äta lite. 
Men det blev en lugn dag idag också. En riktig slöfockshelg. Eller idag tog vi bort de sista utemöblerna, V får göra resten imorn när han vab’ar...
(null)