En bra vecka!

publicerat i Benjamin, Gabriel, Jobbet, Livet;

Lite impulsivt och spontant så har jag sagt upp mig från Ica Grytan. Har sen strax innan vi öppnade pizzerian (i januari) sagt att även fast pizzan har öppet till 20 varje dag så vill inte jag jobba tills 20 varje arbetspass. Det går inte när man har småbarn. Men det har jag ändå gjort och det verkade inte bli någon ändring inom den närmsta tiden. Det blev snarare "värre" från mitt perspektiv, jag kunde inte längre ta hela min rast på en gång och gå hem och träffa mina barn så att det kändes ok att komma hem efter 20 när de sov. Utan blev insatt på andra avdelningar, fullt förståligt för att det behövdes personal där osv. Men ibland måste man vara självisk och tänka på vad som funkar för en själv och ens egna livssituation, och tyvärr funkade inte tiderna för mig och min familj. 

Istället har jag fått jobb på Maxi Erikslund! Ska få jobba tillsammans med pojkarnas faster på deras online, då är det tidiga arbetspass så man slutar tidigt på dagen. Helt perfekt! Och så kommer jag få fylla ut med lite kassapass. Väldigt bra.

Sen, för ett tag sen så köpte vi en ny bil. En Volvo V60 -13, en rymdfarkost vars system jag fortfarande inte begriper för den är så space'ad. Iaf jämfört med vår lilla Opel -08 som vi idag fick såld! Till ett bra pris för våran del. 

Allt detta PLUS att lilla G fick vattkoppor i förrgår! Skit bra! Nu är det överstökat och dessutom kommer han hinna bli av med det tills sin ett års dag. Riktigt bra! 

En riktigt bra vecka som sagt.

Skulle ta en bild på mig och vattkopps-G men det gick inte riktigt som planerat.