Stora stunder

publicerat i Gabriel, Livet;

Min älskade lilla G. Förlåt för att du inte får lika många blogginlägg som storebror, men tro inte att dina framsteg och stunder inte uppmärksammas för det 💚


B var absolut en glad kille när han var i din ålder, men du slår han i råger med att vara en glad liten kille! Alltid glad och du är inte ett dugg blyg. Kommer aldrig glömma när vi var på Sagostigen och du gick fram till två helt okända kvinnor, sa ditt glada och skrikfulla "HEEJ!" och sen gick fram och kramade om dom. Så mysig! 
Sen har du ju några favvisar på gården oxå. Pappa Csaszar sträcker du heller armarna åt än oss och mamma Wilhelmsson får alltid smaskiga pussar när du ser henne. Att kalla dig för Gosas är SÅ rätt. 

Men du är inte rädd för att visa när nåt är fel, och du är inte rädd för att testa mamma och pappas gränser. Envisare än en åsna när du väl bestämt dig för något. Jag tycker så synd om B när du riktat in dig på det han  leker med, man kan få plocka bort dig triljarder gånger om man inte lyckas distrahera dig med nåt annat. Samma sak när du bestämt dig för att dra i lådor eller kolla hur långt toapappret sträcker sig, har du en idé så släpper du den inte i första taget. Eller särskilt lugnt. Det är inte utan anledning din Hamor kallar dig för "ligisten" ibland ;)

Så humör har du när du sätter den sidan till, men i grunden är du vår Gosas. 

Sen en tid så härmar du ALLT. Allt vi gör eller säger. Även tonlägen vilket är väldigt roligt. Man hör inte orden du säger men man hör hur det är meningen att orden ska ska gå i din "melodi". Slängpussar, vinka och tittut är nåt du gillar mycket. Att vara still gillar du däremot inte alls. Det är inte en lugn stund när du är vaken så när du sover efter lunch passar ofta hela familjen på att vila. 

Ikväll är ditt andra försök med att börja sova i juniorsäng. Förra gången ramlade du ur sängen efter en timmas sömn och lyckades missa världen största kudde som jag lagt ut utifall att.... Men nu ligger det täcken där istället. Och du har redan visat att du kan klättra ur sängen och hitta ut ur rummet, det var det första du gjorde nu ikväll. Med vällingsflaskan kvar i högsta hugg. När du väl la dig ned så dröjde det iaf inte länge förrän du sov. Håller tummarna för att det går bättre denna gång 💚