Fyller livet med todo's

Man fyller livet med dagar, och dagarna med todo's. Det känns aldrig som man hinner ikapp sina todo's. Den eviga listan checkas av och fylls på. Bockar av en todo, lägger till två. Ett steg framåt, två steg tillbaka.
På lunchen idag åkte jag & kollegavännen Amanda iväg efter att vi slängt i oss lunchen. Plattan i mattan till Erikslund där hon behövde gå in på HM följt av att jag behövde in på Ikea för att köpa frottélakan till G vars kisseri backat femtioelva steg. Sen inpå Din Sko och köpa nya jobbtofflor till mig då mina gamla knappt höll ihop längre. 

Jobbelijobb, medan min kära mamma var hemma hos oss och städade. Så fantastiskt snällt! Hon tycker vi ska få umgås med våra barn istället för att göra sånt. 

Efter jobbet gasade jag tillbaks till Erikslund. In på Biltema för att lämna tillbaks ett felköp, svängde in på Willys för att hämta mina online-matkassar och sen hämta pojkarna. 
(null)
De fick följa med till Lidl för att panta och fyndshoppa lite. Varsin softshell jacka till mig & B, tre paket lax som va på extra pris, ägg, nya matlådor och nåt mer, plus att pojkarna fick välja varsitt glasspaket. Typ 500spänn! Älskar Lidl.

Hem. Värmde på matrester, plocka upp alla kassar, satte på en maskin tvätt & disk. Min Kia kom på besök, jag smet iväg och hämtade en balanscykel som mitt kusinbarn ska ha. Hänga tvätt, förbereda för morgondagen, duscha pojkarna och nu sover de. Kommer nog tvärdäcka jag med. Eller så kommer jag tvinga mina trötta, svidande ögon att se några nya avsnitt av Lucifer. Ja, så får det bli...