Pojkarnas rum

Nu börjar pojkarnas gemensamma rum äntligen ta form. Jag är väldigt nöjd med allt förutom golvet, och det drar ju tyvärr känslan en hel del. Men det är inget vi vill lägga pengar på när vi har en hyresrätt så det får va. 
På bild så tycker jag att de vita väggarna runt våningssängen gör att de ser väldigt kalt ut, men den känslan får jag inte irl. Lyckligtvis. För det skulle inte gå att ha nåt ovanför sängen, det skulle rivas ner direkt. Däremot har jag en liten idé på den tomma väggytan mellan våningssängen och de fyra tavlorna, får se om det blir lika bra i praktiken som i teorin.

Vi har mycket förvaring för leksaker. Har t.ex fyra sänglådor för tågbana, lego, duplo och böcker. I skrivbordet finns det djur, bilar, verktyg och annat små plock. Vi ska även köpa till svarta lådor till kallax hyllan från ikea, där ligger pussel löst nu och jag vill hellre kunna dumpa ner det i en låda. Så mycket förvaring och mycket lekyta. 
Igår hade pojkarna några kompisar över som byggde koja i våningssängen och sa att de inte ville gå hem utan bo hemma hos oss. Det är ett bra betyg!

(null)
(null) (null)
(null)
Bakom väggen hänger pojkarnas utklädnader. Hulken och Spiderman är dom absoluta favoriterna.


1