Måndagsmys

publicerat i Benjamin, Gabriel, Livet;
Fått en fin start på veckan tillsammans med Marim och Alina & Enya. De kom till oss vid 16, då gick papporna och de stora barnen iväg och åkte skridskor. V filmade och visade att B åkte helt själv, så duktig!! Löjligt stolt mamma som tagit print screen på video. Sötnosen Alina och Kim är med i bakgrunden.
Mammorna och småttingarna gjorde middag och lekte. Enya & G får sällan chansen att leka på sitt vis, oftast blir det att de hakar på sina storesyskon på det dom gör. Så nu när de fick leka själva satt de och byggde torn tillsammans och rev ner. De var ett klockrent team som la varannan kloss och när tornet började svaja innan de var klara så skrek det nejnejnej i kör. Sååå söta! 
(null)
(null)

Till middag slängde jag ihop en barnvänlig spagetti- & korvgratäng med det som fanns hemma. Bl.a den röda såsen från kebabtallriken igår, matlagningsgrädde, majs, kryddor och lite västerbottenost & pizzakrydda på toppen. Det blev riktigt gott! 
Marie hade med sig tårta från helgen som vi åt som efterrätt, riktigt fluffig och chokladig. Precis i min smak. 

När de gick hem myste jag & pojkarna i min & Vs säng till Gruffalon. B ville ligga så tätt, så tätt och pussas med jämna mellanrum. G blev avis och sa miiin mamma och la sig på mig och gav mig en lååång puss. Han säger miiin mamma 38ggr om dan på olika vis, oftast bestämt men när t.ex V retas och säger likadant så kollar G på mig och säger det lite försiktigt och frågande istället. Min mamma?

Nu är det operation läggning. B somnar som vanligt på 2-3 minuter efter att jag gått ut från rummet, G smyger sig upp med jämna mellanrum. 
(null)