Förra helgen

publicerat i Benjamin, Gabriel, Livet;
Vi fastnade i en rätt så bra tv-serie i veckan, Gone heter den. Det fanns bara en säsong så vi såg slut på den efter veckans nattning. Därav ingen bloggning. 

Men förra helgen blev vi riktigt bortskämda. Min faster & Bosse hade tagit sin husbil ut till Frösåker, även bjudit dit Vs pappa med sin husbil. Till oss hade de bokat en liten lägenhet som var mysigt inredd, och den hade en svinstor altan med jaccuzzi! Sååå nice. Jag, faster & pojkarna bubblade i den och njöt (lekte med babblarna) medan karlarna drog en vända golf. De fick även finsällis av min kusin som gästade oss en stund innan han skulle iväg på kalasfest. 
Till middag hade faster ordnat med så mycket mat och gott så det va som buffé. Hon hade gjort sin (världens godaste) coleslaw som jag förbjöd andra att äta av. 
Efter middagen bubblades det lite till, blev ett sent dopp för pojkarna vid 21 så de somnade ovaggat vid 22. Vi höll oss vakna en stund till innan vi också kröp till sängs. Jag fick krypa ner och sova mellan mina två små älsklingar. Pricken över i:et på en härlig dag. 

(null) (null) (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)