Kalas

publicerat i Benjamin, Gabriel, Livet;

I helgen var vi på kalas hos en av Bs kompisar. Jag vågar nog säga en av Bs bästa kompisar. Hans granne och förskolekompis Nilas! Det är synd att B är ett år yngre än Nilas, annars hade de nog varit på samma avdelning och få leka jämt. Deras fröknar har berättat att de leker tillsammans så fort de får chansen och kramas när de ser varandra. 


På gården har de även kompisen Emils. De tre hängde mest ihop under hela kalaset fastän det säkert va en 12-15 barn till där. Lilla grabbgänget. 
Elin hade gjort sååå gott fika och en helt galen fin och god kinderäggstårta. Försöker hinta henne att baka till Bs kalas men hon vill bara ge mig recepten...
Efter gofika blev det fiskedamm. Gs första. Så söt och fattade noll av vad som hände😅 blev jätte ledsen när hans första fiskedamms-napp blev en blöt disktrasa som råkade falla ned i hans ansikte, haha! Men sen blev han blev snabbt glad när godispåsen med majskrokar kom. 
B blev oxå glad när hans godispåse kom för det var Spiderman på påsen. Fick nästan med hans ansiktsuttryck på hur lycklig han blev.