Björnriket

Tanken var att åka tidigt till Björnriket där Emil & Sara väntade på oss, men alla var trötta och tog sovmorgon. När man har morgonpigga barn tar man förgivet att man inte behöver ställa väckarklockan men det hade vi behövt gjort denna gång. 
Vi packade det sista i rekordfart, handlade med oss frukost och åt i bilen. Under bilresan lekte vi "Vilket djur" där en tänker på ett djur och de andra ska ställa ja/nej frågor för att lista ut vilket djur det var. Förra året tyckte vi att B hade en kluring, även fast han gav oss ledtråden "det är inte en grön orm". Det visade sig vara en röd orm😂
I år var det Gs djur som var en riktig kluring: bor i djungeln, har sju ben och är osynlig. Det var en party-giraff!

När vi kom fram väntande lite mat & mys. 
Under dessa dagar har vi spelat spel som Finns i sjön och Svarte Petter med pojkarna, vi spelade själva Speak Out som var otroligt kul! Och det visade sig att jag hade en oanad talang där. 
Vi har även gått till en å där V streakade, otroligt kul då det kom två kanoter med folk. Det är väldigt folktomt där vi var så det var väldigt typiskt för stackars V. Men väldigt kul!
Så har vi varit in till Vemdalen där det fanns aktiviter för barnen, fikat, varit uppe sent, relaxat och skrattat så käkarna gjort ont. 
Länge leve kvartetten!♥️
(null) (null)
(null)
(null) (null) (null)
(null) (null)