Årets aktivitetskulklapp

Förra året åkte jag och Elin med våra pojkar till Cosmonova och Naturhistoriska museet. Året innan var vi på Disney on Ice. I år blev det lasergo! Otroligt roligt. 

Vi hade inte bokat förrän vid 17 för det var oklart hur karlarna skulle jobba. För att få mer tid tillsammans möttes vi vid ett-tiden på Jumpyard. Lika bra att rasta barnen ordentligt så vi var där i två timmar. Pojkarna härjade medan vi mammor snicksnackade över en kaffe medan vi hade våra hökögon på barnen. Alltid när vi ska iväg på nåt där man får va beredd på att barn kan försvinna så klär jag pojkarna (särskilt G) i nåt färgstarkt. Idag var det en riktigt gul t-shirt. I somras när vi vad på Liseberg hade båda en skrik-orange keps. Så lätt att spotta dom då. 

Dötiden emellan jumpyard och lasergo tog vi en snabbfika hos Elin och pratade ihop oss om laguppdelning, för tanken var att köra familjevis men V blev krasslig så han stannade hemma. Lyckligtvis är vi bekanta med killen som har lasergo så han blev en stand in för V. Otroligt trevlig kille. 
Det blev några rundor, B ville inte sluta för han tyckte det var så kul. G hoppade sista rundan, han var nog kanske lite för liten för detta men han hade iaf kul medan han körde. Och jag hade SKIT kul! Visade sig att jag har en dold talang som sniper 😂 Kanske vore ett bra extra knäck?

Stannade på Ica på hemvägen, blev en sen middag från Smack. Grymt goda burgare där. 
Sen blev det soffhäng för vuxna och barnen fick sköta sitt. G somnade på tre sekunder när vi kom hem. Ett bra kvitto på dagen att man lyckas köra slut på den duracellungen💚
(null)
(null)


1