Sommartid nu då

Så har startskottet för denna vecka gått, och jag är redan supertrött. När ska man få sluta med det här tjafset om att ställa om klockan? Mina pojkar är oerhört måndagströtta som det är, så det var en mycket trött familj som gick upp imorse. 

Arbetstiden flög förbi idag, kändes knappt som jag hann nånting. Stormtrivs verkligen, är så glad att jag närmar mig ett år nu och kan fortsätta se en framtid där. Har nog aldrig hänt mig på en arbetsplats förut. 

Till middagssällskap idag kom lilla Jack med sina föräldrar. Fick en bild på han i veckan, kan va den sötaste bässebilden jag sett. Kolla in de små sockerbitarna!!
(null)

Jag hade förberett en lasagne som vi bara behövde värma på. Jack tyckte den va supergod så han fick med sig en liten matlåda hem. Sen bondade vi över lite russin medan de andra spelade Skipbo. Så fort jag stack ner handen i russinskålen vi har framme så började han smaska 😂 gosen! 
(null)

Imorgon kommer min mamma på middag och på onsdag ska vi äta middag med lilla Max & co. Torsdag har G fotboll, sen är det helg. Partaj för mig på lördagen och B ska på kalas på söndagen. Jag har ju inte känt mig sjuk i stressrelaterad form på ett tag så lika bra att maxa.