Påskafton

publicerat i Benjamin, Gabriel, Livet;
Först lite jobb, sen ut på en pw med pojkarnas faster Malin. Vidare till farmorn för en lunch, blev kebabsallad från kvarterspizzerian Maestro. De har jätte god kebab där! 
Gick hem och duschade och gjorde mig i ordning sen kom jag tillbaka. Då dröjde det inte länge förrän det blev fika och äggmålning. Jag fick typ damp på G. Han gör liksom aldrig som man säger. Lyssnar verkligen inte. Han & B kan göra samma bus, eller vara på väg att göra ett bus. Säger någon Nej då slutar/stannar B men G kör bara på, tvekar inte för en sekund. Jag förstår att det är kul när man träffar han stundvis men när man har det så dygnet runt blir det väldigt tröttsamt. Så när G ritade mer på sin stol än på ägget (som han krossade och skulle äta äggskalet på) så blev han utan. En varning sen blev det tvärstopp.
B målade ett jätte fint ägg med massor av färger, han blev riktigt nöjd. 

(null)
(null)
(null)     

Vid 17 kom resten av släkten för påskmiddag. Det fanns så mycket gott! Och då togs det lugnt med matutbudet i år, jag tog inte ens kort på allt.

(null)
(null) (null) (null)
Farmorns gods smörgåstårta med den söta lilla kycklingen i mitten.

Blev såklart matkoma för de flesta förutom barnen som fick gå påsk-skattjakt. I tvättmaskinen hittade de varsina påskgodispåsar. De tryckte i sig lite godis innan de också fick matkoma och softade i soffan tills vi gick hem och la oss. 
(null)