Årets näst sista dag

Idag var det slappdag och bio inbokat. Pojkarna startade dagen med att go bananaz på pepparkakshuset efter frukost. Dom både nynnade och smådansade för de tyckte det var så roligt och gott 😂  Därefter fick de bada. G fick massor av badbomber i julklapp för han tycker mycket om att bada. 

Medan pojkarna badade snyggade jag till golven, fixade disken, tvätten och började måla om två hyllor i sovrummet. Blev ett bra resultat och lyft. Måste dock måla en vända till. 
Satte också ihop ett nattduksbord som ska fästas på väggen. Mitt arbete "bor in sig" i sovrummet. Förutom att måla lite och köpt nytt nattduksbord så har jag beställt en skrivbordsstol. Min kropp inte klarar att sitta på våra köksstolar längre. 

Kl.15 var bion, Sing 2. Tanken var att hela familjen skulle gå men G kände sig krasslig så han & V var hemma. Istället följde Bs fotbollskompis med tillsammans med sin pappa och lilla syster. Biobiljetterna var redan bokade och betalda så det var snällt att de kunde haka på. 
Alla tyckte att filmen var bra, t.o.m. bättre än första filmen. Jag fick gåshud stup i ett av olika scener och låtar. Och vem kan hålla sig för skratt när Fröken Crawling är i farten? 
Kan verkligen rekommendera den. 

Kvällen spenderades med att lägga ett nytt pussel för min & Bs del. G ville va med och lägga pussel men när han såg alla 1000 bitar så ångrade han sig 😂 
Jag tänkte bara lägga pussel i en timma eller två, men det blev fem...