Rullar fram

Jag har det rätt motigt just nu. Ingenting har hänt eller så utan det känns bara tungt. Även fast man är den enda som kan göra någonting åt saken så känner man sig väldigt maktlös när ångesten slår till. 
Vill såklart inte att mitt mående går ut över pojkarna så livet rullar på som vanligt. "Det rullar på" är mitt standard svar när det inte är bra har jag märkt. 

I fredags var vi hos Bs kompis Matteo med familj, som B har längtat att få hänga med honom. De spelar fotboll tillsammans så de ses en gång i veckan på träningen, men det blir ju som en liten teaser eftersom de inte får umgås ordentligt. 

Lördagsmorgonen  väckte G mig 30min innan vi skulle iväg på hans parkour, jag hade glömt ställa larm. Så stress upp för frukost, fick knappt upp ögonlocket på ena ögat för jag hade fått nån infektion under natten så jag var alldeles torr, röd och svullen. Var verkligen sugen på att lämna hemmet.... 
Efter aktiviteterna åt vi lunch och bockade av lite ärenden innan vi åkte till familjen Winge i Hökåsen för playdate. G och Noa härjar på lika vilt medan B & Kian spelar och chillar. Papporna var på UFC gala så vi mammor hade lördagshäng med pizza och lördagsgodis. Så skönt. 

På söndagen hade Gs fina vän Iris ett Harry Potter kalas hemma hos sig och det kom fler kompisar som G kände. Bl.a Signe som är ett år äldre och redan går i förskoleklass, G blev lite blyg när han såg henne. Lite olikt honom. Det var så längesen de sågs så kan tänka mig att det kom mycket känslor för honom, så han visste nog inte hur han skulle agera. Han brukar prata om henne och att han saknar när de gick på förskolan tillsammans. 
Blygheten gick över rätt fort till kramar och bus. 
(null)
Iris hade berättat för sin mamma att de inte kan skaffa katt, för G är ju allergisk mot pälsdjur😍

Efter kalaset tog jag ett städryck hemma sen en välförtjänt tid i soffan. Jag kopplar av mycket bättre när det inte behövs dammsugas osv. 
Vid läggdags var jag helt slut, men lagom till att B somnat (som tog evigheter på sig att somna) så kom ångesten. Spelade ingen roll att jag va super trött så ögonen sved, det tog sin tid att få somna. 

Kortvecka denna vecka. Pojkarna har sportlov så jag har tagit semester torsdag & fredag. Ska bli så skönt. 

1