Blöjfria G och ny avdelning

publicerat i Benjamin, Gabriel, Livet;
När jullovet kom så hade jag & V bestämt att G skulle bli blöjfri. Vi hade tjuvstartat lite innan men nu var det all in. Och det har faktiskt gått huuuur bra som helst. Det har varit någon olycka såklart men inte många alls, det har faktiskt gått bättre för honom än vad det gjorde för B när han skulle bli blöjfri.

På dagis har det varit en endast olycka (peppar, peppar!) sen de kom tillbaka från jullovet. Riktigt imponerande. Nu har han iofs vab’ats en del men ändå. Han har omplacerats till mellan avdelningen nu istället för lilla och där kan det ju bli ett annat tempo, så all creeds till min lille man.

B & G går på samma avdelning nu. Skit smidigt för oss vid lämning att slippa gå emellan två olika avdelningar. Min första tanke var att jag inte ville ha de på samma avdelning för de behöver paus från varandra. Man behöver ha något eget. Men då är det så bra att under dagen så delar fröknarna upp avdelningen i två grupper så pojkarna är inte i samma grupper. Såklart att de kan vara i samma grupp om de vill det, eller leka tillsammans ute på gården när det är utetid. Fast då är det deras egna val. Det är en helt annan sak.
(null)


Så nu sover iaf G bara med blöjan. Men jag överväger att sluta med den också för den är alltid torr när han vaknar och han går på toaletten på morgonen fastän han har blöjan på sig, han använder den som en kalsong typ. Jätte duktig! 
(null)