Trötta familjen

publicerat i Benjamin, Gabriel, Livet;

Det har inte hänt nåt särskilt denna vecka men vi har varit så sjuuuk trötta! Pojkarna har sovit som de brukar, ingen är sjuk... vet inte vad det beror på.

Fast idag vaknade pojkarna otrevligt tidigt. G vaknade vid 5 men somnade om efter en stund, B kom in strax efter 6 och somnade inte om. Sjukt otrevligt. Men men...
När G vaknade så åt vi frukost i sängen till Katten Gustaf. Sen klädde vi på oss och drog ut. Av alla vägarbeten i världen så hade V fått ett 10min hemifrån, så vi hälsade på han på jobbet. B blev sååå glad av att se pappa "bara sådär" så han sprang emot honom och kramade han flera gånger. (Ni kan andas, var typ inga bilar där då).
Försökte förklara för B att pappa jobbade och då får man inte störa, lite småsvårt men han gjorde förskolans teckenspråk för "jobba" (sista bilden) så lite förstod han nog.

När vi sagt hejdå till V gick vi till Önsta Grytas bibliotek. Jag har inte varit där sen jag gick i högstadiet tror jag, och de såg verkligen inte ut nu som det gjorde då. Var typ hälften så stort. Men de hade iaf en liten hörna för barnen, det var huvudsaken för oss.

Blev bjudna på lunch hos mamma sen blev det sovdags för pojkarna. Och det var då det hände. Det här magiska jag väntat på! Båda två somnade vid 12, jag trodde inte det var sant och tänkte att G sover säkert bara ca 30min som han brukar göra men ville passa på att vila ändå. Är sjukt trött nu förtin som sagt. Så jag la mig på soffan.
TVÅ timmar senare vaknar jag av att V kommer hem från jobbet. Jag går upp helt sömndrucken till vagnen för att kolla till pojkarna och jo, de lever och sover fortfarande. Båda två!
40min senare vaknar B, då har han sovit nästan tre timmar. Han får mellis medan jag nojar om det är nåt fel på G.
Efter en timma vaknade han iaf, efter att ha sovit nästan FYRA timmar. Helt sjukt! Och jag njöt iaf under halva den tiden, då när jag sov. Resten nojade jag bara om han var dödssjuk eller nåt.
En stund efter att G vaknade så kom V ned som hade somnat till på övervåningen.

Nu tror ni säkert att läggningen blir lidande. Men icket! G somnade för en timma sedan (kvällen är ung så ska inte säga för mycket...) och B nattas as I write utan problem. Han brukar sova middag länge hemma, på förskolan blir det bara ca en timma sen blir han väckt av nåt annat barn. Så hemma sover han ikapp. Trötta familjen som sagt.