Det kostar att ligga på topp

Tisdag idag och jag har fortfarande inte återhämtat mig från helgen. 
Fredagen var helt fine, min Ida kom med sin Jimmy & lilla Gry och grillade med oss. Barnen fick burgare, förutom G som ville ha korv med bröd. Vi andra åt halloumisallad med en soltorkad tomat dressing från Felix, den är god och går att ha till mycket så det kan lätt gå en flaska per vecka hos oss. 
Barnen varvade utelek, spel och skärmtid medan vi pratade om Ida & Jimmys kommande sommarbröllop. Det ska bli så kul! 

På lördagen åkte V med B till hans fotbollsträning, och jag med G till hans parkour. Jag körde själv ett träningspass under tiden, tog personligt rekord på den äckliga trappmaskinen. Den är hemsk! Har sån stark hatkärlek till den. 
Åt lunch och packade ihop oss för Gs badkalas, han va så övertaggad så jag höll på att bli knäpp på han. Och det tog ut sin rätt sen för han höll på att somna i bilen på hemvägen💚 Det kostar ett ligga på topp. 

Släppte av pojkarna hos sin farmor och åkte hem för att göra oss i ordning för en 25- & 30 års fest hos Lovisa & Anton. Jag & V va sist på plats men hann ändå mingla lite innan det blev avfärd till Bistro Gränden följt av karaoke på Olearys. Kvällen gick fort! Tror vi kom hem vid 3-4 tiden. 
(null)
Är helnöjd med denna bild på mig & Anton. Han ser så genuint lycklig ut 😂

Kl.9 hämtade vi pojkarna för B hade fotbollsmatch på andra sidan stan. Blåste kallt och vädret var allmänt skit men det är så kul och se B spela. Få se han utvecklas och växa inom nåt man riktigt ser att han tycker om att göra. På två matcher gjorde han tre mål och 1-2 assist, jag hade G i knät som täckte utsikten ibland så kunde inte ha stenkoll. 
När Bs matcher var slut ville han se sina lagkompisar spela också, jag & G bet ihop en halvlek till men sen fick vi nog och ville hem till värmen. 
(null)

Åt lunch i soffan framför Djurdetektiverna, slocknade i 2-2,5 tim i soffan. Tog ett bad ungefär lika länge sen fick jag lov att tömma väskor från badkalaset & farmor-nattning samt förbereda för veckan. Tvärslocknade med pojkarna vid nattningen och har fortfarande inte vaknat. Kan man nånsin sova ikapp? 
När jag vaknade på måndagsmorgonen hade jag så jävulusiskt ont i ryggen så jag kom knappt upp. Hade tänkt jobba på kontoret men det fick bli hemmakontoret istället. Det kostar att ligga på topp som sagt...