Mimmie tröttmus

publicerat i Benjamin, Gabriel, Livet;
I lördags kände jag att jag längtade tills måndag så jag får jobba och ta det lite lugnt, typ. Helgen hade bara roligheter planerat men jag var (är) sååå trött. 

Efter lunchen åkte jag & pojkarna till min kusin Linda & co i Sthlm för att träffa min morbror från Gbg som var och hälsade på. Pojkarna var oxå trötta och sov hela vägen dit. När vi kom fram fick de låna varsin cykel & hjälm och cyklade omkring, inne lekte de jaga så de blev alldeles svettiga. B engagerade sig i lilla Charlie som blir ett år nu i april, han har börjat tycka om att leka med bebisar. G har alltid tyckt om att leka med bebisar så han ville få hjälp att sätta Charlie i sin gåstol sen race’ade han omkring med Charlie vars ansiktsuttryck sa att han tyckte om leken med en skräckblandad förtjusning. 
Vi åt middag tillsammans sen åkte jag & pojkarna hem till V som hade spelat fotbollsmatch, de vann med 5-2.
(null)

Idag var vi till Exploria och imorn är det tillbaks till rutiner. V kommer va borta på mässa tisd-onsdag så jag har tagit ledigt onsdagen, heldag med pojkarna mitt i veckan är bra lyxigt. På torsd kommer jag & V typ säga "hej och hejdå" i dörren för han ska på föreläsning efter att jag slutat jobba, och det blir väl samma sak under helgen för det är hans jobb helg. Då har jag & pojkarna ett kalas att gå på, ska bli roligt. Annars kommer det bara bli soffmys, hemmafix och ta en kaffe på framsidan medan pojkarna leker på gården.  (null)