Födelsedagsvecka

I år fyllde jag på en måndag men redan lördagen innan blev jag väckt sång och morgonmys. Mina pojkar kom in med tomtebloss och teckningar som de ritat, och V kom med Nocco och en bit kladdkaka samt ett hemmagjort presentkort som han & pojkarna signerat. Nu ska jag äntligen tatuera in deras namn!

På söndagen hade vi lite släktfika, tanken var att vi skulle va utomhus med det ville inte nordan vindarna. Så det blev öppet hus för de som vågade komma. Vi bjöd på smörgåstårta och fika. Jag går inte alls lika all-in på fika när det gäller mig själv, allt det krutet går till mina killar. 

Måndagen, självaste b-dayen. Möttes jag av roliga grattislappar på skrivbordet och fick bestämma lunchställe, valde såklart sushi!
När jag kom hem stod min favorittårta i kylen och min fina kusin Fredda kom och hälsade på och sov över. Vi grillade, grannen Christian m.
barn gjorde oss sällskap och så njöt av det fina vädret och go-tårtan.
(null)
(null)

På fredagen blev jag kidnappad av min faster Kia. I födelsedagspresent på söndagen fick jag en lapp att jag väldigt snart skulle bli kidnappad. Jag blev taggad! Jag ääälskar sånt. Lite wierd när man är ett kontrollfreak kanske. 
Vid 18 hämtade hon mig så åkte vi hem till henne & Bosse. Där välkomnades jag av Fredda & Anton med deras tjejer Emma & Lovisa. Vi njöt av vädret på balkongen, blev bjuden på god mat sen vidare till Olearys för bowling och annat kul. Det var en så kul kväll! Älskar överraskningar. Älskar, älskar!!
(null)

På lördagen var det min sista dag på min födelsedagsvecka, och det avslutades med en liten tillställning med några av mina tjejer. Jag bjöd dom på en svingod fläderbål och lite snacks. Vi åt sushi innan vi lekte lite lekar. Som tex Vem vet mest men jag bytte ut glödlamporna mot små shots istället. Sen hade jag gjort egna små biljetter till ett Lyckohjul och det fanns såklart små priser till. Anette bidrog oxå med ett lära-känna-varandra-spel som jag kommer anamma.
Vid typ 21 så kom V med lite andra folk, de kom in och sjöng Ja må hon leva och överraskade oss alla. Så gulligt! Jag blev så glad. Överraskningar är ju alltid uppskattat, hur kan man inte inte gilla det!?

En väldigt härlig födelsedagsvecka, man fyller ju bara tjugo-fjorton en gång.
(null)
(null) 
(null) 
(null)