Men hallå där

publicerat i Livet;
Blev visst en bloggpaus då mitt pyskiska mående dykt ner till jordens mittcenter. Ångesten har  klöst i mig, hjärnspökena har varit utan nåd och som pricken över i:et så har min nacke har fuckat ur totalt. Jag har som vanligt låtsas som att det regnat och väntat på att allt ska gå över av sig självt, men fått inse att det gör ju faktiskt inte det. Man behöver be om hjälp. Och då jag insett att när jag pratar med min omgivning så distanserar jag mig och är inte helt ärlig så har jag fått gå till en psykoterapeut för min ångest, och en kiropraktor för min nacke/rygg. Vet inte vem som mörbultats mig mest... 

Men dagarna har såklart inte stått stilla för det. Jag har hunnit fått feber två vändor, pojkarna varsin gång och V noll gånger. 
Jag har varit på aw med kollegorna så vi kunde umgås tillsammans efter allas semestrar. Vi tyckte alla att det var den bästa aw’n hittills, några av oss kom hem vid tre på morgonen. De tidigare gångerna har vi varit hemma vid elva-tolv. 
Vi var och hejade på när Emil & Sara sprang Action Run, hon är så bitig den där kvinnan. Helt makalös! På kvällen avnjöt vi årets sista sommarkväll på våran altan med olika spel. Och med filtar och infravärme. 
(null)

Vi har varit på en 6 årings Halloween kalas nu i augusti. Jag och V har provat att göra egen sushi hemma, gick förvånansvärt bra men det kommer definitivt bli bättre nästa gång. 
Pojkarna delar inte rum längre utan har numera varsitt, det var på Bs önskemål. Rummen har blivit så fina, är så nöjd. Lägger upp bilder i ett annat inlägg. Nu är jag sugen på att göra om vårt sovrum. 
Annars så har vi umgåtts med vänner, jobbat/förskolat och sånt därnt. 

(null)
(null)
(null) (null)
(null)     
(null)     
(null)     
(null)     

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Master:

Äntligen ett inlägg ❤️ Älskar dig hjärtat för den du är ❤️

Kommentera inlägget här :