En ”Mimmie-dag”

publicerat i Livet;
Känslan för denna helg var att ta den som den kommer. Inte känna nån press eller stress. Sen har man ju saker på sin to do-list såklart, man slutar ju aldrig att vara föräldrar oavsett hur man mår. Och denna vecka har jag varit otroligt trött och lagt allt åt sidan.  Har jobbat, kommit hem och myst med pojkarna, ätit, nattat och somnat med pojkarna. 

Så idag blev det hemmafix från veckan som gått och ett frisörbesök medan V jobbade. Pojkarna fick leka med sin farfar medan jag var hos frissan och fixade min utväxt och blev en aningen vitare/kallare. Riktigt nöjd! Längtar tills jag är naturligt vit i hela håret...
(null)
(null)

Handlade och hann med två ärenden innan jag kom hem och fixade lunch, slängde i en andra maskin tvätt och disk. Anammade oxå att fixa i förrådet då det blivit kaos. Vi har sålt vår stora bil så bilbarnstolarna och andra bilsaker var inkastade där, men när V kom hem från jobbet så åkte det in i nya bilen. 
Jag inventerade också pojkarnas utekläder/skor inför höst/vintern. Tog bort lite sommardoningar på framsidan, fick lite hjälp av G med att sopa innan han drog till Isak för lek istället.

På em åkte hela familjen till Erikslund och tog oss igenom Lager157, Eko och XXL. Köpte med oss mat hem för alla var panikhungriga när vi var klara. Åt middag i soffan och hade lördagsmys. 
En bra dag. To do’s avbockade, håret fixat och umgås med familjen. Balsam för själen.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Master:

FINASTE ❤️❤️❤️

Svar: Du är♥️
Mimmie

Kommentera inlägget här :