Semester!!

Min sista arbetsdag fick jag lov att vabba då V som hade semester med pojkarna som fått sommarlov var upp och kräktes halva natten. Ingen annan har blivit smittad så var nog nånting han hade ätit.
Tråkigt nog fick vi boka om vår dejt med Linda, så jag & pojkarna fick roa oss med att storhandla på Maxi. Ta en tripp och kolla finbilar med pojkarnas farmor, busade på donken på Hälla innan vi åkte hem och blev inbjudna till Csaszars som firade att Nilas gjort sin sista dag på dagis. Vi blev bjudna på minipizzor och donuts. Färska donuts är bland de godaste som finns tyckte jag & G, men B hoppade det och gick hellre direkt på fredagsmyset. Sen lekte vi manikyr och pojkarna fick enhörnings tatueringar.
(null)

På lördagen åkte vi till Rebecka och flickorna i Hökåsen och invigde deras nybygga trädkoja och myste då de skulle till Spanien i tre veckor, saknar dom redan... Papporna spelade golf med sitt fotbollslag, på kvällen kom några fotbollsspelare och grillade med oss. B fick en ny kompis, Emilio, som var lika gammal, lika fotbollsintresserad och snäppet blygare än B (trodde inte vi gick). De lekte så fint så vi tänkte att de får leka sig till sömns, men när klockan var tolv och B hade blödit näsblod så fick jag motvilligt dra honom till sängs. Envisa unge. G somnade på sin pappa vid 22 iaf.
(null)
(null)

Söndagen var chillmode. Vi flyttade på vardagsrumsbordet och blåste upp luftmadrassen som blir i samma höjd som soffan och gjorde en riktig myshörna. Lunchade på Erikslund. Fikade hoa Vs mormor & morfar. Åkte hem och åt knytis-rester med Csaszars och delade på en svinstor godisskål. Bra avslut på första semesterhelgen.