Juldagen

publicerat i Livet;
Finbesök ända från Maui. Min barndomskompis Nanna tog med sig sin Maui-man Justin och deras åtta månaders son Jasper hem över jul, och de hann med ett besök hos oss. Lyckan att få gosa med Jasper som var en så glad liten spillevink och hade så gosiga kinder! Vi hade det kul ihop han & jag. Medan han sov lite så fick jag umgås med hans föräldrar oxå. Vi bjöd de på lunch, blomkålsgratinerade makaroner med fläskfilé och en gorgonzolasås som V slängde ihop. Sen en massa, massa julfika. 

Vi pratade lite om föräldraledigheter och vad det skiljer sig för oss. Vi i Sverige är bra bortskämda jämfört med andra länder. G började förskolan när han var 1 år och 4 månader, B skolades in när han var ett år (men började ordentligt och fick en till inskolning två månader senare) och det tycker många är tidigt i Sverige. Att barnet är ett år gammalt. 
Jasper fick lov att skolas in när han var fem månader, och det räknades som "sent" för vanligen sker det vid fyra månader. Helt sjukt. Det är tidigt. Men Jasper är glad för det, sötfransen!😍
(null)
(null)

Kommentera inlägget här :