Semestern är slut

publicerat i Benjamin, Gabriel, Livet;
Även fast vi hunnit med en hel del på denna semester så känns det ändå inte som man hunnit med allt man velat. Antar att alla känner så iofs. Men en sak som vi inte har hunnit med Sagostigen och det har vi gjort typ tre år i rad. Då har V & pojkarna alltid stått vid en lång gubbe och jag tagit kort. Hoppas vi kan åka dit någon helg så vi inte bryter den lilla traditionen. 

Men vi har hunnit med en heeeel del, utöver att träffa massa vänner & familjer. Det har varit en hel del med playdates. 
Pojkarna har haft sju veckors lov för de fick påbörja sin ledighet en vecka tidigare med sin pappa. 
Då fick de åka till Glass & Berså i Arboga, plockat jordgubbar i Köping (tror jag det var), Badade både ute i Skultuna badet och Skantzö. 

När jag anknöt ledigheten åkte vi till Hälleskogsbränna, åkte till Leos Lekland, hade Sommarlovsdisco, åt på Jureskogs med lilla syssling Charlie & familj och åkte till Furuviks och övernattade en  att. Jag fick åka på en oförglömlig & fantastisk resa till Barcelona medan pojkarna var i Gustavsvik. Vi åkte till Göteborg tillsammans och gick runt i Slottskogen och såklart Liseberg, på hemvägen till vi Borås Djurpark. När vi kom hem tvättade vi upp och sadlade om för husvagnscamping i Hargeby Bad & Camping
När vi kom hem var det sista slutspurten på semestern så vi höll oss hemma och hade Gårdsmys, jag fixade en tjejkväll, vi besökte Yoump, badade på Lögarängsbadet med Kia, gick på bio med mormor och lite sånt. 

Blandade favorit semesterbilder i oordning:
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)     

Kommentera inlägget här :