Semesterdag 33

publicerat i Livet;
Gårdsmys för fjärde året i rad igår. Jag hade tänkt skippa det i år men blev uppmanad att arrangera ett, då kunde jag ju inte säga nej. 

Vi samlades vid kl.18 och åt tillsammans i vanlig ordning och efteråt blev det tipspromenad följt av lekar. Tipspromenaden hade både en vuxenfråga och en för barn. Lekarna var sen varannan barn och vuxen, barnen var först ut med att kasta stövel. Vi vuxna fick flytta pantburkar med okokt spagetti på tid, svårare än vad man kan tro. Sen var det barnens tur igen som fick hoppa säck, gulliga Isak hoppade så byxorna åkte ned. Sista lekte var till de vuxna, i evenemanget till gårdsmyset hade jag uppmanat alla att ta med sig en varsin tandborste, det var väldigt frågetecken runt det. Kul att förvirra folk ;) Vi skulle flytta tops med hjälp av en tandborste i munnen, också svårare än vad man kunde tro. 

En rolig och uppskattad kväll, jag fick t.o.m en stor och fin blomma som tack från alla grannar. Hade jag inte förväntat mig så det var väldigt kul!
Barnen nattades, vi flyttade på oss från gården till vår baksida där det fanns infravärme. Vi fick passa på att umgås extra mycket då två familjer kommer ha flyttat tills nästa år, såå tråkigt...
(null) (null)
(null)
(null)
(null) (null)
(null)
(null)
(null)


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Master:

Du är såååå bäst hjärtat ❤️

Kommentera inlägget här :