Halloweenkväll

Direkt när jag kom hem från jobbet i fredags gjorde vi oss halloween"fina", så vi var redo för en halloweenkväll hemma hos fam. Csaszar. 
G ville inte bli sminkad men han hade på sig sin skelettpyjamas. Vi gav ett försök på att ge han en tatuering som såg ut som ett sår på hans hand, men han trodde att han gjort sig illa på riktigt och gick omkring och sa aaaaj, aaaj så den fick tas bort... Men B var på och tyckte det var roligt, tills han upplevde att det började klia. Vet inte om det egentligen berodde på att han tyckte det var kladdigt, men han har ju känslig hud så who knows... 
(null)
(null)
(null)

Elin hade gjort jätte fint hemma. Man välkomnades av en girlang där det stod Happy Halloween, barnen fick spök-mini pizzor och annan halloweeninspirerad mat. Vi vuxna fick lite plock-halloween inspirerad mat vi också. 
Efter maten fick barnen gå ut på spökjakt. Vi hade lagt små lysrör tillsammans med godis som var i en plasthandske, så det fick de springa ut i mörkret och leta efter. De större barnen hittade fort så de var snälla och hjälpte de mindre. 

Det var en fin halloweenkväll. Det blev sent för alla, men så får det bli ibland.
(null)
(null)
(null)
Istället för att ha en vanlig skål till dippen så hade Elin ordnat en pumpa, så smart! 
Benjamin, Gabriel, Livet | |
Upp