Keso- & spenatlasagne!

En av mina absoluta favoriträtter är lasagne! Skulle lätt kunna äta tills jag kvävs av den och sen ta två tuggor till. Mmmm!!!
Idag har jag gjort en smalvariant av lasagnen. Istället för fet bechamelsås så hade jag lättkeso (tack för tipset Bubbe!).

This is how you do it:
- Stek en gullök, när den fått färg har du i köttfärsen
- Krydda med grillkrydda, paprikakrydda och ha sen i färdig hackad spenat
- Häll i krossade tomater och låt det puttra
- Innan du lägger i köttfärsen i formen (där du varvar plattor med köttfärsen) så har du i lättkeson. Sen börjar du varva, och toppar sist med köttfärsen och strör över riven ost.
- In i den förvärmnda ugnen på 220-200g i 20-25min




En bit på ungefär 200g är ca 300 kcal.
Vill man dra ned kalorierna så kan man t.ex skiva upp zucchini skivor istället för lasangeplattor ;)