Plugg = sol

Under sommaren nu läser jag två kurser på distans och halvfart. Tänkte att det va ett bra sätt att få ihop de högskolepoängen jag behöver, samt slippa jobba under sommaren😅 Läste egentligen tre men valde att hoppa av en för att lätta på stressen. 
Det är nånting med vädret när jag bestämt mig för att beta av plugg, då blir det kanon väder! Och jag kan verkligen inte sitta ute och plugga när solen ligger på. Skärmen är svår att se och det är svårare att fokusera. Är mycket lättare inomhus där det är svalt, bekvämt i soffan och man kan se på skärmen som man ska.

Inför Vs semester så försöker jag beta av så mycket som möjligt, för att hamna i framkant. Inget är obligatoriskt men det underlättar inför hemtentan som är det enda obligatoriska, och jag vill inte göra det svårare för mig i onödan. 
Så självklart har solen varit framme! Den kunde inte vänta tills nästa vecka när jag ligger mer i fas med hur jag vill ligga till. 
Har alternerat plugg, badtid med pojkarna och sova. Sömnen stökar fortfarande, hur trött jag än är så kan jag inte sova. Jag är för trött för att hålla ögonen öppna, men hjärnan gasar på ändå. Så med mina mål i sikte har jag tagit dag för dag. Ibland timme för timme. 

Igår hämtade jag G tidigare från sitt dagkollo som han har denna vecka, för hans bästis hade kommit hem efter två veckors utlandssemester och skulle till löga. Så vi åkte dit och hängde. Plugget togs när jag kom hem. 
(null)

Idag blev det min & Bs tur. Vi hakade på hans småkusiner till Skultunabadet och var där från 11 till 15, sen behövde vi åka hem till G och mitt pluggeri-pluggera.
Nu ska det ju bli tråkväder så får se hur mycket (lite) plugg det kommer ge. 

(null)

1