Los Alcazares

Det sista semesterrycket var helt fantastiskt! Allt flöt på så bra. Vi gjorde lagom mycket saker, och badade varje dag för att det var så varmt. 
Själva flygresan (som pojkarna hade sett mest fram emot) blev nog det som minst uppmärksammats. 

När vi landade var det så himla kvavt. Det blev en smärre chock för oss alla hur varmt det var, men vi tog en promenad till en restaurang som vår taxichaffis rekommenderade. De hade asiatisk buffé men istället för att man plockade själv fick man beställa in. Bra sätt att minska matsvinn och hålla maten färsk.
Sen badade vi i poolen, som var en privat pool för de som bor där. Är ca tio lägenheter (varav Vs pappa äger en som vi lånade) så vi var mest själva där. 
Vi badade såklart även i havet, fast det svalkade inte lika bra som poolen😅 En dag åkte vi till Torreviejas rosa sjö. Det är en av få upplevelser jag haft på min bucketlist länge. B var den enda som joinade då de andra två hade sår, och sjön är rosa pga. hög salthalt. Det gick liksom inte att sjunka! Jag försökte sätta mig på botten men flöt bara upp igen, så lustig känsla. 
Efteråt gick vi till vattenlandet Aquopolis och badade hela dagen. De hade så många olika rushkanor! Vi var där i typ sex timmar och hade lätt kunna åkt flera av dom igen. 

Utöver det har vi spelat minigolf på en jättefin golfbana. Varit vid tre olika marknader och strosat, en av de öppnade kl.21. Ovanligt sent för oss, men jag förstår verkligen behovet av siestan mitt på dagen och de behöver väl ta igen de timmarna på nåt sätt.
Vid en fm-marknad köpte vi en elfläkt till G, han är ju väldigt varm av sig. Första två kvällarna var han t.o.m. blöt i håret av svet Han blev så trött på värmen en dag och sa att han inte ville åka tillbaka till Spanien. Han ville hellre till Grekland 😅

Hemfärden var inte efterlängtad. Särskilt inte då taxin skulle hämta oss kl.04:15. Hemsk tidpunkt. Pojkarna skötte det bättre än jag. De små skrattade och kramades på flygplatsen, vilket jag verkligen inte förväntade mig. Trötta barn brukar vara griniga barn, men de var raka motsatsen. 
Alla utom G tog en tupplur på flyget, han lyckades hålla ut ända till kvällen (han slumrade däremot i taxin). Direkt när vi kom hem ville han gå hem till bästisen, men då det var en vanlig onsdag fick han tyvärr vänta. B spelade lite Fifa innan han somnade på soffan då en förkylning blommade ut. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)
(null)
(null)
(null)

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


2