Kortvecka

publicerat i Benjamin, Gabriel, Livet;
Har bara jobbat månd & tisdag denna vecka, väldigt skönt. I onsdags hade fsk stängt så då var jag & pojkarna ute och lekte i lekparker med grannarna. Vi hamnade hemma hos oss framåt middagstid så jag slängde ihop en korvslantssås & spagetti, alla sex barn åt med god aptit. V kom hem skadad från jobbet, fått nån plåtgrej på underarmen så den var svullen och fått ett jack. Såg inge fint ut. 
(null)

Röd dag på torsdagen, var strålande väder så vi åt lunch på vår framsidas altan. Sen hade vi styrt en playdate med Emelie och Nicolas & Isabella. Vi höll oss ute i lekparker och sen hos oss där barnen kunde hoppa studsmatta medan vi drack kaffe och tjittjattrade. 

Klämdag på fredagen så då hade jag tagit ledigt och V var sjukskriven med sin arm. Han röntgades med det visade inget lyckligtvis. Vi åkte till Challis och hälsade på i det fina vädret, och eftersom att det var picknickens dag så packade vi med en matsäck. Vi besökte nya lekparker i Bro och åt vår matsäck i den sköna solen med fyra härjiga ungar. Eller tre härjiga ungar och en söt liten Melanie, som jag såklart tog patent på.

Fam. Challis visade oss sitt hus som de nyligen börjat bygga. Det var bara stommen som stod där nu, lite coolt. 
Sen åkte vi hem till dom och fortsatte njuta av solen, underhålla Melanie och så bjöd de oss på mat. Vi skulle haft fredagsmys där men tiden flög iväg så när kl.20 åkte vi hem utan att ha fredagsmysat med snacks, men vi hade haft det mysigt typ hela dagen ändå. 
(null)
(null)
(null)

Kommentera inlägget här :