Vab & projektpyssel

publicerat i Benjamin, Gabriel, Livet, Projekt & pyssel;
Den ena har 40 i feber och blöder näsblod fram och tillbaks. Den andra ligger tempen kring 38 hela tiden och krupphostar så han kräks. Ni fattar nog vem som är vem. 
När jag var liten blödde jag näsblod om jag var sjuk eller övertrött, undra ifall sånt kan bli ärftligt? Blir nog en tripp till familjeläkare och bränna näsborrarna på måndag om det inte vänder för han snart... 

Vi har tagit det hel lugnt med våra sjukisar. Igår tittade vi alla tre Blixten McQueen filmer och åt hemmagjord pizza till middag när V kom hem. 
Idag, efter hemskaste natten nånsin, så vaknade G kl.10 och väckte mig och V. B hade varit uppe en stund redan. Vi fick lov att ta varsin sjukling i natt, det var nåt hela tiden kändes det som. Var det inte att näsblodet satte igång så krupphostades det. När jag har förklarat natten för folk så säger de "Stackars barn". Ja absolut men stackars oss då?! Mig och V? Är ju inte dom som fått tvätt femtioelva maskiner idag. Inte V heller för den delen haha

Har passat på att pyssla lite inför projektet. Skrivit rent alla papper så man fattar nåt, skrivit kommande inköpslista och gjort näsdukar för glädjetårar. Blir nog bra det här projektet.
Imorgon ska jag nog ut i skogen och plocka lite granris och fortsätta på mitt pysslande. Lika bra att passa på medan man är hemma.
(null)


Kommentera inlägget här :