Härlig söndag

Familjefrukost följt av häng i Poesiparken med bästa Emil & Sara. Vi lekte kurragömma med pojkarna, riktigt roligt! Sen gick vi till Öhrmans uteservering och tog en fikalunch. Där träffade vi supertrevliga Simon & Maria. De är egentligen Emil & Saras kompisar men vi funderar på att tjuva dom, Simon är ju vår brevbärare så han vet vart vi bor iaf. 
Pojkarna åt pannkaka med sylt & grädde, dom såg riktigt goda ut. Nästan lika goda som min räkmacka. Gött! 
Solen låg på jätte skönt när den tittade fram, sommarkänslor kan man lugnt säga att vi hade. Efter att vi mättat magarna tog vi en mysprommis vid vattnet och lekte vid ett utegym.

Sen var klockan dags för B att åka på kalas hos sin tjej Valentina, så killarna skjutsade dit honom medan jag & Sara tog en snabbis till Erikslund för lite ärenden. Åkte bl.a. till Blomsterlandet så nu har vi lite fina blommor på framsidan. Riktigt trevligt! 

Till middagen åkte grillen fram. V köpte en ny fritös så vi kunde göra egna pommes till. Pojkarnas farmor åt med oss och hade med sig sina nybakta hallonrutor, hon hade tagit ut dom liiiite för tidigt så de va perfekta i konsistens. Lite sådär gojsiga liksom. Mmm!!!
Efter maten blev det söndagsdusch för pojkarna. Redo att starta en ny vecka. En skön kort-vecka dessutom! 
(null) (null)
(null)

(null)
(null)
(null)