En söndagsrepris, tack

De senaste helgerna har det varit nånting hela tiden. Man försöker få tiden att räcka till för att få umgås med alla man vill, så helgerna har varit helt uppbokade. Det är kul Men man blir stressad. 
Idag var inte en sån dag dock. Idag hade vi ingenting planerat när vi vaknade, förut att få hem våra pojkarna som var på Leos Lekland och busade med Kia & Bosse. När jag vaknade hade jag fått en så gosig bild på dom. 
(null)

När de hade kommit hem så dröjde det typ fem minuter tills vi fick spontanbesök av Elin och Nilas & Melina. De hade med sig fika så vi satte oss i soffan allihopa och samkvämade. Det var inte kvar så länge tyvärr men vi hann iaf ses en stund. När de hade åkt stannade vi kvar i soffan och bara var. Satt i varandras famnar, strök varandra i håret och bara myste.  En riktigt skön söndag. 

Kommande helg ska jag & V ha en barnfri halloweenfest, så i veckan ska jag pyssla och förbereda för dekoreringen till det. Fredagsmyset kommer få innefatta pyssel, och söndagen får bli en härlig repris på denna söndag. 
Helgen efter det ska vi på Reveal party för faster Malins bebis. Därefter är det Bs kalashelg men sen är det oplanerat. Inga fler maxade helger med planering längre, ska försöka undvika det. Minska stressen. 
Benjamin, Gabriel, Livet | |
#1 - - Master:

Skönt för er hjärtat ❤️

Upp