Bebis & HBK gala

Efter frukosten i lördags gjorde vi oss i ordning och åkte till Linda & Alex för att hälsa på en vecka gamla Melanie. Som jag kan sakna bebistiden. De små ljuden de gör när de ammas, hur underläppen kan fastna "insuget" när de somnat ifrån matstunden. När de sträcker på sig med hela kroppen och deras ansikte skrynklar ihop sig. Deras underbara doft. Den lilla tyngden i ens famn eller på ens bröst.. Så mysigt.
(null)
(null)
(null)

Vi fikade, bebisgosade och lät ungarna busa loss. Charlie klättrade på V som om han hade saknat honom sen sist. 
När det närmade sig lunch åkte vi hem. Svängde in på Mc Donalds och åt där, båda pojkarna satt så fint och åt, myste med oss och pratade om allt. När alla hade ätit klart satt vi bara i en hög myste. En väldigt mysig stund, även fast den var på Mc Donalds. 

Så fort vi kom hem packade pojkarna sina kånken väskor med leksaker för de skulle iväg och sova hos Kia & Bosse. De har haft nedräkning till det i tio dagars tid så de har verkligen satt fram emot det. Jag & V skulle på hans fotbollslags säsongsavslutning, de har gjort både priser och nomineringar om vem som varit årets nykomling, back osv...
Medan vi var där så fick vi bilder på pojkarna som var i Poesiparken och lekte. 
(null)

Benjamin, Gabriel, Livet | |
#1 - - Master:

Såååå kul o skönt att det gick bra o jag tror att dom trivdes 😍

Upp