Vad blir det för mat?

publicerat i Livet;
Typ tredje veckan nu där jag slutar kl.15 istället för kl.17. Jag får hämta pojkarna framåt 15:30, vi åker hem o pysslar. Eller så leker de ute en stund. Denna lilla extratid med dom är priceless.
(null)

Jag börjar med maten och fixar med disk medan de pysslar, leker eller nåt. Drömmen om att ha en kokerska blir bara starkare och starkare. Gärna en fullstor diskmaskin också. Våran halvstora rymmer typ en måltid för oss känns det som. 
Inge kul och lägga tid på sånt därnt tråk när man vill va med sina pojkar..

Vi har haft en rätt bra matsedel denna vecka. Till varje måltid ställer jag fram åtminstone två skålar med nån grönsak. G äter typ alla grönsaker medan B bara äter morötter, så jag tänker att om de små grönsaksskålarna står på bordet och jag erbjuder vid varje måltid så borde han ju säga ja nån gång?!

Måndag: Tagliatelle med köttfärssås
Tisdag: Kyckling- & carbanossgryta m. ris
Onsdag: Köpmat med vår playdate 
Torsdag: Kycklingschnitzel m. potatismos 

Att göra potatismos är inte min starkaste sida. Skulle egentligen gjort pressad potatis men ångrade mig i sista sekund och gjorde mos. Alla åt så det gick att äta iaf, alltid nåt. Och jag  kom med på Bs top tre lista:
1. Bosses mos
2. Pappas mos
3. Mammas mos
Så frågade jag vad jag kunde göra för att få mitt mos bättre enligt honom, "Gör som Bosse" fick jag till svar... hmpf...
(null)

Imorgon ska jag & mina SOS tjejer äta på Pinchos och efteråt ska vi på Escape room. Jag fick det i födelsedagspresent av dom, haha! Bättre sent än aldrig. 
Pojkarna ska på tacomys hos sin faster.  
På lördagen får vi besök och ska äta tapas. Gott!!

Kommentera inlägget här :