Oplanerat och planerat

På fredagen hade vi mys hela familjen och så kom Jenny på besök, när pojkarna hade somnat så spelade vi Mario kart på Nintendo Wii som B fick i födelsedagspresent. Det är så sjukt mycket svårare än Nintendo 64 som en annan är van vid... Jenny hade lekstuga med både mig & V. 
(null)
När jag kom hem från jobbet hade jag köpt med mig wienerbröd, för det var ju wienerbrödets dag. Så det smulade vi ned halva vardagsrummet med oxå...

På lördagen skulle vi spela padel med Ida & Jimmy sen va vi hembjudna till dom på middag. Vi hann spela padel i tio minuter innan Jimmy tjola till sig själv i pannan med sitt egna racket så det blev ett ordentligt jack och han blödde ordentligt. Packade ihop och åkte till akuten. Efter en stunds väntan fick Jimmy veta att det behövde sys men att det var 22 patienter till kirurgen före. Kuuul. Så de sa att vi kunde åka och passa på med vår barnledighet så skulle de ringa sen. Vilket de gjorde, ca 7 h senare men då var de trötta och hungriga.

Så vi åkte hem och gjorde oss i ordning. Okejade allt med barnvakts-farmorn först såklart. Sen åkte vi ned på stan och åt middag på Plazan. Jag tog en jätte god färsk pasta med massa räkor, musslor osv medan V tog en hamburgare. Sen blev vi rastlösa och gick till O'learys där vi spelade shuffle board. Träffade lite folk vi kände och vips var klockan nästan tre och vi åkte hem och knöt oss. 
(null)
Tog en endaste bild: ego selfie 
Är inte allt för ofta som man piffar till sig


På söndagen fick barnen bestämma vad vi skulle göra och de ville lyckligtvis bara mysa. Sen ville B att Nilas skulle komma oxå och det gick lyckligtvis att lösa. 
På kvällen kollade jag & V på nya X-men filmen Dark Phoenix, jag hade inte hört bra om den men båda vi tyckte att den var jätte bra! Men fy fa-an för cliffhangers...
Livet | |
Upp