Ny playdate

Bs fsk-fröknar har upprepade gånger sagt att han & en pojke som heter Kalle är oskiljaktiga. De leker nonstop tillsammans. Det är inte så att ingen annan får vara med men de är så inne i deras gemensamma lekvärld så de glömmer bort de andra lekkompisarna, så ibland separerar fröknarna på dom med flit så de ska leka med andra fsk-kompisar oxå. 
Om fröknarna inte skulle ha berättat detta så skulle det inte gå att undvika här hemma för B pratar en hel del om sin kompis Kalle. I början så kallade B honom för "Kalle Munter" varje gång han pratade om honom så vi trodde att han faktiskt hette så😂 

En helg så skrev jag & B ett brev till Kalles föräldrar som vi la på Kalles hatthylla. Vi bjöd in till playdate och lämnade mitt & Vs mobilnummer. Det dröjde inte länge innan Kalles föräldrar hörde av sig, han hade pratat lika mycket om B hemma hos dom så de blev glatt överraskade över brevet. 
Första playdaten hade vi oss för ca 2-3 veckor sen, igår hade vi andra playdaten hos dom. Vi bor typ tre minuter ifrån varandra visade det sig. 

Kalle har en stora syster men oxå en lillebror som är ca tv månader yngre än G så han fick oxå följa med på playdaten hemma hos dom. De lektes inne, ute och grillades korv.  Vi var hemma hos dom i fyra timmar och lekte sen var det dags att gå hem. 
Är inte svårt att förstå varför B & Kalle leker så bra ihop, de leker liksom på samma vis med att t.ex rada upp djur/bilar och de är båda mer tillbakadragna tillskillnad från sina yrväder till småbrorsor. Lika barn leka bäst.
(null)
(null)