Allergimottagningen

I jämförelse med att avvakta till hösten om att få ta allergitest på G så blev det snabba puckar. Idag var vi där och G var duktig. Vet alla föräldrar tycker att deras barn är duktiga men G slår alla andra barn med hästlängder, sin storebror inräknat. 
Inskrivningen gick finfint. Han vägde in sig på 18,3 fantastiska kilon och var 97 cm lång. Hjärta och lungor lät bra (vilket man inte hört allt för ofta pga hans andningsbesvär så det är magiska ord), och även när de kollade Gs hals och stack ner en sån där stor glasspinne så var det inga problem. 
(null)

Under själva stickprovet för att se vad han är allergisk emot var det inga problem heller, han sa ett litet aj de första 2-3 sticken av 7 totalt men satt helt stilla. Stoltheten dunkade i hela kroppen och både lättnad- & glädjetårar över hur grymt duktig han var forsade i mig. Hönsmamman föreställer sig alltid det värsta.

G testades för några olika djur samt björk- och gräspollen. Det enda utslaget han fick var på katt. Typ det bästa av de "alternativen" för katt kommer vi aldrig skaffa ändå, så liiite lättare att undvika det än pollen. 
Skönt att ha fått det klart. Nu verkar han inte vara jätte allergisk mot katter, han har träffat katter många gånger och inte reagerat. Men skönt att få veta vad man ska ha extra koll på.