Semesterdag 9

publicerat i Benjamin, Gabriel, Livet;
Efter en lugn förmiddag så kom Emelie med Nicolas & Isabelle och lekte med oss. Så fort de klev innan för dörren sa G till Nicolas att han ville visa honom sitt rum, så försvann de upp och lekte. De var här i drygt fem timmar och G & Nicolas hade fullt ös hela tiden, nån enstaka fight om att de ville ha samma leksak men over all lekte de så bra ihop. Vi hörde t.o.m Nicolas säga till G att han tyckte om att leka med honom, så sött! 
De kom ner till oss ibland och satte igång discolamporna, och åt middag, men annars lekte de i pojkarnas lekrum hela tiden.
(null)

B & Isabella hittade varandra de med. Den lilla tjejen är otroligt svårflirtad. Hon villhöver ha sin mamma Emelie i närheten hela tiden, hon vill helst inte att någon annan håller henne eller så. Jag & V gullade sönder oss med henne för att få en liten puss, vilket vi tillslut fick. Medan B bara behövde komma och visa sig så var det Isabella som gullade med honom och försökte få pussar, vilket hon fick utan protest från B. Han hämtade leksaker till henne när de kom och såg titt som tätt till att hon inte var utan. 
(null)
(null)
Fick tråkigt nog inte någon vettig pussbild, men de är ju bra söta tillsammans ändå.

Kommentera inlägget här :