Semesterdag 7 & 8

Dag ett på Furuviks tillsammans med pojkarnas farmor så hade vi strålande sol med kalla vindar. I skuggan blev det kallt men annars var det jätte skönt väder. 
Vi kollade på djuren, var med på lemurmatningen och fick se två apor "vuxen kramas". G var väldigt harig med att åka karuseller, vet inte vartifrån det har kommit. Det fanns två lugna karuseller han tyckte mycket om och fick åka, en trodde vi att han skulle gilla för det var som en stor hammock som gungade men han skrek bara "inte fota’e, inte fota’e" och gömde sig bakom Vs arm. Störproppen. Men när han åkte merry-goes-around höjde han händer ovanför huvudet som storebror B gjorde på berg-och-dalbanorna. För B åkte allt! Fanns ingen hejd på honom. Han åkte t.o.m en som hette Fireball där jag var mer nervös än vad han var, men han bara gapskrattade. Som souvenir och bildbevis köpte vi en kylskåpsmagnet.

(null) (null) (null) (null) (null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Dag två möttes vi av regn och rusk. Men vi åt en riktigt god hotellfrukost, myste lite i lekrummet  innan vi klädde på oss på bästa sätt och gick till Regnskogen och reptilerna och var där tills tivolit öppnade, då gav det ett sista ryck innan hemfärden och spelade lite och tur var det, för B vann två gånger. Såå roligt! Särskilt att han vann oreos som han älskar. 
(null)
(null) (null) (null)
Benjamin, Gabriel, Livet | |
Upp