Semesterdag 6

Äntligen kom den efterlängtade dagen då pojkarna skulle få ha sitt sommarlovsdisco. Som vi hade längtat! Blir lätt en tradition för kommande år. 

Vi ordnade fika som var sommar & disco inspirerat: kakor med rosa, jordgubbar med glass och tillbehör, bl.a rosa våffelstrutar som blev en riktig hit. Och det är ju inget disco utan snacks så vi hade popcorn och chips i barnens leksakshinkar som man tog ur med leksaksspadar. Sen hade jag gjort "blomklubbor" också (älskar Pinterest!!), mina blev svinfula😂

Efter att barnen hade pumpats i med socker så blev det fritt. Det fanns lite spelaktiviteter för barnen och självklart yta för discodans! Vi spelade musik och hade discolampor på i vardagsrummet i stort sätt hela tiden, en av gästerna hade även med sig en rökmaskin som var väldigt rolig. Det var mycket roligare att dansa när den sprutade ut rök.
Och eftersom det var så fint väder så hade vi fyllt poolen så barnen kunde få bada. 

Gs bästis Iris kom, de släppte inte varandra ur sikte. Lekte tillsammans, fikade bredvid varandra och gav varandra kramar och pussar. De är så gulliga med varandra så hjärtat kan inte göra annat än smälta. 

Bs bästis Kalle kom oxå och även hans kära Valentina. Ofta när B pratar om henne så säger han "min kära Valle". Är ju så sött! När B köpte lördagsgodis så la han i två godishjärtan i godispåsen som han gav till dom när de kom till discot. Han tänker på dom ofta, väldigt fint. 

Folk droppade av en efter en. Vi beställde pizza till de som var kvar och åt tillsammans, barnen fortsatte leka och de sista gästerna gick hem vid tolv. 
Allt flöt på så bra och alla verkade ha det jätte trevligt, det är sånt som får mig att tycka såna här evenemang är roliga att styra upp. Ser fram emot nästa års sommardisco.
(null) (null) (null) (null) (null) (null)
(null)
(null)
(null)
(null)