Jullov

Imorgon är det sista dagen på detta jullov för oss. Denna tid har varit en riktig resa med många dalar och toppar. Men vi har haft det bra överlag, varit hemma och tagit det lugnt mer än vanligt vilket gjort mig rastlös men det har inte gått nån nöd på någon annan. 
Vi har (inte i ordning)....

Träffat Emil & Sara flera gånger. Så härligt att vi kunnat setts flera gånger på kort tid! Först Takida-kryssningen, sen nu på jullovet var vi på LBSB på annandag jul, jag & Sara tagit en och annan kaffe och vid ett av dom tillfällena fick pojkarna julklappar, varsin målarbok och sviiim snygga huvtröjor. Och så var vi på Yoump nu i veckan. Debuten! Pojkarna var lite för små tycker jag men det var kul. Efteråt åt vi på Max, sen hade  vi spel em/kväll.
(null)
(null)

I julklapp fick B biljetter till Disney on Ice, att han & jag skulle gå på det tillsammans med hans bästis Nilas och mamma Elin. Pojkarna var jätte duktiga fastän det var en hel del väntanden. Vänta på att tåget ska komma, tunnelbanan, showen ska starta osv. Men med varsitt Disney-svärd så var det glömt. G fick självklart också en souvernir, en Buzz Lightyear. 
(null)
(null)
 
Idag var vi och badade på Kristiansborg. Pojkarna har helt glömt att de varit rädda för vattnet, så kul att se de slappna av och gå loss äntligen. Som vi kämpat!
(null)
(null)

Sen har vi också haft playdates med Nils & Nova två gånger. Hunnit lekt med Ian och Ted en gång, mys-Teddan tog sina första steg i vårt vardagsrum. Historiskt! 
(null)

Vi firade nyår tillsammans med Csaszars och några flera. Åt en massa gott, bästa nyåret hittills gällande maten. G slocknade framåt 21, han kämpade tappert. B fick uppleva sitt första tolvslag ever men sov gott vid halv ett, även fast "han inte var trött". 
(null)

Vi har också firat att faster Malin fyllt 30 år. Pojkarna har lekt med grannbarnen en hel del. Vi hälsade på stackars mormor på sjukhuset när hon blev inlagd på självaste nyårsafton, så vi åkte dit med mat några dagar. Har varit nån sväng ut till Erikslund, ikea och lite så. G är så gott som blöjfri också. Inget att sticka under stolen med, så duktig så.

Det ska bli skönt att återgå till jobbet, så pojkarna blir ordentligt aktiverade och så. Dessutom ska G lämna mini-avdelningen och byta till mellan, min bebis blir stor...
Benjamin, Gabriel, Livet | |
#1 - - Master:

Så mycket kuligt ni gjort hjärtat ❤️

#2 - - Lina:

Och sedan han tog språnget hos er går han typ hela tiden. Kryper typ ingenting alls längre 😀

Upp