Vabbember

publicerat i Benjamin, Gabriel, Livet;
B har hunnit insjukna och tillfriskna medan G kämpar på med sin jätte dumma slemhosta. Han hostar tills han kräks varje dag och/eller kväll. Även fast vi tar det piano som får det att klia i kroppen på rastlösa lilla G. 
Lyckligtvis har pojkarna fått besök av Totte tomtenisse som bl.a. lagt massa blöjor i julgranen. Gjort en snögubbe av toalettpapper och även en igloo "med" oss i familjen. Han gav oss även ett experiment med Skittles som var väldigt häftigt och omtyckt av båda pojkarna.
(null) (null)
(null)

Vi har sett på en massa julfilmer, en nya om en tomtenisse som hette Bernard tyckte vi alla om. Vi har pärlat, julpyntat och försökt hålla oss lugna så G inte ska hosta för mycket. 
Idag har vi varit och hälsat på våra släktingar i Bro. Fick träffa lilla Melanie som blivit två månader nu, tror inte jag träffat någon så liten som är så glad och nöjd som hon är. Som jag älskar den lilla tjejen.
(null)

När vi kom hem satte vi igång och lagade middag. Vi skulle överraska V med en av hans favoriträtter: hemmagjorda köttbullar, stekt lök, potatis, brunsås & rårörda lingon. 
Var ju bara det att brunsåsen och köttbuljongen var slut. Den stekta löken blev bränd och jag hade köpt förlite potatis... Tur det är tanken som räknas. 
(null)

Kommentera inlägget här :