Första advent

publicerat i Benjamin, Gabriel, Livet, Projekt & pyssel;
På lördagen kom Gry & Ida på lördagsmys och sleep over med oss. Våra karlar hade annat för sig, men vi ville gärna ta det lugnt då vi hade varit ut på fredagen med våra andra SOS tjejer. Tackat av Ida som ska sluta snart och firat mig, hahaha bättre sent än aldrig. 
Barnen lekte kurragömma så barnrummen blev helt kaos, aldrig sett ett så stökigt rum😂 Men stökiga rum tyder väl på glada barn. 

På söndagsmorgonen sprang pojkarna ner till sina adventskalendrar. B har stenkoll på det där nu, till skillnad från en annan som blev påmind av V vid lunch när han frågade om jag öppnat min. Hade helt glömt bort min fina Glossybox kalender. 
Till frukost fick barnen tomtegröt, och vi tände såklart året första adventsljus. När de hade ätit klart märkte de att tomtenissen Totte var tillbaka. De knackade på hans dörr och ville att han skulle vakna och komma ut och leka, men utan lycka. Istället pysslade vi och målade små tomtenissar som jag köpt på varuhus1.se, jätte söta. Pojkarna har ställt sina framför Tottes dörr, så nu ska vi se vad den lilla tomtenissen kommer hitta på i gengäld. 
(null)
(null)
(null)         

Kommentera inlägget här :