Semesterdag 39

publicerat i Benjamin, Gabriel, Livet;
Vaknade av en smäll då G låg och myspratade med Kia men ändå lyckades ramla nedför sängen, pluttarna.. En riktigt faceplant blev det så Gs ena kind har blåmärke, och Kia fick ett på sitt hjärta. 
Tillsammans åt vi sen gofrukost och gjorde oss i ordning för att åka och bada på Lögarängsbadet som byggt om. B har varit där och badat med sina gudisar en gång förut men för oss andra var det första gången. 

Småbarnsdelen tyckte jag var jätte bra, perfekt för barn upptill Gs ålder. Men för barn i Bs ålder och lite uppåt fanns det inge vidare utbud, inga leksaker eller ruschkanor tex. Han fick nöja sig med att hoppa från kanten, och den barnpoolen var längst bort på andra delen av byggnaden så hela motionsbassängen var emellan småbarnspoolen och mellanpoolen. Väldigt dumt planerat. Får hoppas att utomhuspoolerna planeras bättre.

Kul hade vi under de fyra timmar som vi var där badade och fikade. Vi tog med oss plättar till pojkarna och ostmackor. Jag & Kia tog en typ av hårdmacka med mosad avokado & tomat, glömde saltet men det var sååå gott ändå. 
Är så kul att åka och bada med pojkarna nu för de är inge rädda för att få huvudet under ytan längre och hoppar gärna från kanten. Måste verkligen kolla upp det här med simskola för dom. Tror dom skulle tycka om det jätte mycket.
(null)
(null)
(null)
(null)Kommentera inlägget här :