Vicken helg!

Fick starta helgen tillsammans med V och våra bästisar Emil & Sara. Pojkarna sov hos sin bästis-farmor. Vi köpte mat från Kajen, drack lite gott och pratade om allt mellan himmel & jord. Vi gick till O’learys och spelade shuffleboard, jag & Sara hann med en snabbdans oxå. Även fast krogen har öppet till tre nu så är vi gamla i gemet och forsätter gå hem vid två, lika bra.
(null)
Inte ofta man tar selfies nu förtin, tar bara massa bilder på pojkarna. Så när man piffat till sig lite måste man ju passa på.

På lördagen vid 10 hämtade vi hem två energifyllda barn som hade tagit sovrekord till kl.8(!!) snäääälla gör det hemma oxå!! 
Vi åkte och hämta lite kvarlämnade saker hos Emil och Sara, åkte och tog en lunch på Donken sen ut till Kalleckas i Hökåsen och där blev vi kvar tills kvällen. Är så nice med folk som bor i hus, blir så skönt utehäng på altanen och barnen som busar omkring. 
Det var skönt att barnen skötte sig själva för min rygg strejkade så jag låg på altangolvet istället för soffa, klagade iofs inte då lilla Julia-fisen kröp runt och härjade. Sötaste & gladaste jäntan!

Söndagen startade med morgonmys vid sju. Slog på tv’n i sovrummet för båda pojkarna vaknade samtidigt och låg där tills det var frukosttime.
Åkte och grattade Charlie som fyllde ett år och hans pappa Alex som fyllde 28, han hade lagat bland de godaste smörgåstårtor jag ätit. Såååå god!! 
(null)
(null)

Kl.17 kom barnvakten Kia, jag gillar egentligen inte att ha barnvakt så mycket på en helg men ibland får det bli undantag. För vi skulle på bio och se den sista Avengers filmen tillsammans med Emil & Sara. Två dejter med dom på en och samma helg, helt otroligt! Borde ha köpt en trisslott... 

En del planerat men fick ändå med lite spontanare, en riktigt bra helg!