Söndagschill

Jag & pojkarna har varit hemma och strosat & myst, medan V varit och jobbat och sen förberett för galan som hans fotbollslag ska ha på lördag. Ska bli kul att gå på. 
Vi har tittat på film, ätit lite, myst, haft Nilas på lekbesök och sen hjälpte pojkarna mig att slipa på spacklet i hallen. Duktiga små hjälpredor. Nästa steg blir att dra raka tejplinjer som jag ska måla innanför. Sen efter målningen ska det upp nå knoppar som klädhängare. 
(null)

Vi gick ut och lekte sen stund, pojkarna älskar sina cyklar. Att cykla eller gunga, det är grejer det. Gården har fått en gunga som är som en kombogunga, både en vanlig gunga och bebisgunga i ett. Skit smidigt! För när G vill gunga i bebisgungan så är B snabbt där på den vanliga gungan och vill göra fart. 
(null)

Sen blev det middag. Plocka undan leksaker, fixa disk & tvätt, ge pojkarna sitt söndagsbad som påföljs av nagelklippning av V och så får de äta frukt i mammas & pappas säng framför Pyjamashjältarna. En söndagsrutin som vi haft länge. De får också lägga sig tidigare än vanligt på söndagar för de känns alltid extra trötta på måndag mornarna. Men vem är inte extra trött då... Nu gick de och lade sig 18:55, tre minuter senare sov G men B tog 20min på sig. 
(null)

Benjamin, Gabriel, Livet | |
#1 - - Master:

Vilken underbar bild på er ❤️

Upp