Kärrbo prästgård

I lördags åkte vi till Kärrbo prästgård där de hade lammsafari, ponnyridning, marknad, kafé och traktor"körning" (för fotografering) och lite andra saker som var pojkarna lite för små för, men vi hade det bra ändå! Kom dit vid 10, hälsade på alla hästar och får vi kunde se. G var så fascinerad av alla djur och att han kunde gå fram och klappa, det var skräckblandad förtjusning. Hela tin fullfart fram men väl framme så blev det snigelfart, men han kom fram till slut. Han red t.o.m på en stor häst hela 3-4 meter innan han han blev rädd och ville gå av, haha! Men han satt på iaf, det ville inte B göra. 
G matade även en (annan) häst för första gången, var svårt att få bort han där ifrån. Tyckte va så kul att "ata häätten". Lyckligtvis fanns en trasig traktor som han & B kunde leka och posera lite i.
(null)
(null)
(null)
(null)

När vi åt lunch fick vi syn på grannarna Kim & Marie och deras flickor. Då åkte mammorna & barnen på lammsafari på en hövagn. Väldigt roligt! Iallafall själva resan, när vi kom fram till fåren (som visste att de skulle få bli matade) så blev det väldigt buffliga, så stackars G blev nedbufflad ordentligt av ett rätt stort får😂 Han blev så rädd (förståligt, förstå att va i Gs storlek och ett jätte får kommer och bufflar på en efter mat). Hahaha! Sen satte fåret fart efter B men han började bara garva. Väldigt otippat. Efteråt satte de sig i hövagnen och matade fåren där uppifrån istället, ett säkert avstånd.

(null)
(null)
(null)
(null)

Efteråt blev det att kolla på lite hästuppvisning, köpa paraplyklubbor och godisremmar innan hemfärd för vår del. Vi åkte inte ens tre minuter innan båda pojkarna hade tvärslocknat. Det var en väldigt rolig fm.
Benjamin, Gabriel, Livet | |
Upp